Bezoek ons ook op:
  • Vouwwagens
  • Vouwwagens
  • Vouwwagens
  • Vouwwagens
Aart Kok Vouwwagens

Aart Kok Vouwwagens

Kamperen in stijl

Elke Aart Kok tenttrailer is bedoeld voor de tentkampeerders. Slapen onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed, dat altijd gespreid is. Een complete kampeeruitrusting bij de hand, keurig opgeborgen onder het bed, ook toegankelijk als de tent ingepakt is. Kortom, tentkamperen zonder de nadelen.

Open de film Open de film
Livingstone, Kavango Tent & Trailer Kavango Tent & Trailer opzetten

Bewuste keuzes maken is belangrijk voor onze klanten. Een uitgebreide oriëntatie en een kritische blik op kwaliteit gaan zonder uitzondering vooraf aan de aankoop van een Aart Kok tenttrailer. Een duurzaam artikel met een lange levenscyclus en een hoge restwaarde. Daar heb je als klant wat aan, maar ook de natuur is hierbij gebaat.

Alle Aart Kok tenttrailers zijn ontworpen met gebruiksgemak en veiligheid als speerpunten. Zaken als schokdempers, torsieveren en oploopremmen zijn daarbij vanzelfsprekend.

Een Aart Kok tenttrailer zal u op de meest onbegaanbare wegen volgen, zonder het rijgedrag van de auto te beïnvloeden of uw zicht te beperken. Het geheel ligt als een huis op de weg. Ook in bochten, bij inhaalmanoeuvres en bij hoge snelheden merkt u niet dat u een aanhanger trekt. Een tenttrailer weegt van zichzelf immers slechts 300 tot 400 kg.

De Game Lodge en Game Drive modellen zijn van Sendzimir (voorverzinkt plaatstaal), wat daarna gepoedercoat wordt. De Livingstone is zelfs dubbelwandig. De tenttrailers zijn van onderhoudsvrij aluminium. De hoes is van geweven polyester met een PVC coating aan beide zijden. De toplaag heeft een extreme UV bestendigheid en beschermt uw mooie tenttrailer beter en langer dan regulier materiaal.

Kijk verder:

Aart Kok Tenttrailers

Aart Kok LivingstoneAart Kok KaribaAart Kok KavangoAart Kok KampalaAart Kok Tundra