Bezoek ons ook op:
  • Vouwwagens
  • Vouwwagens
  • Vouwwagens
  • Vouwwagens
Aart Kok Vouwwagens

Aart Kok Vouwwagens

Met een Aart Kok vouwwagen kampeert u in stijl

Elke Aart Kok vouwwagen is bedoeld voor tentkampeerders. Slapen onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed, dat altijd gespreid is. Een complete kampeeruitrusting bij de hand, keurig opgeborgen onder het bed, ook toegankelijk als de tent ingepakt is. Kortom, tentkamperen zonder de nadelen.

Aart Kok Livingstone/Kavango vouwwagen video| vouwwagens Aart Kok Kavango vouwwagen video| vouwwagens
Livingstone, Kavango vouwwagen Kavango vouwwagen demo

Bewuste keuzes maken is belangrijk voor onze klanten. Een uitgebreide oriëntatie en een kritische blik op kwaliteit gaan zonder uitzondering vooraf aan de aankoop van een Aart Kok vouwwagen. Een duurzaam artikel met een lange levenscyclus en een hoge restwaarde. Daar heb je als klant wat aan, maar ook de natuur is hierbij gebaat.

Alle Aart Kok vouwwagens zijn ontworpen met gebruiksgemak en veiligheid als speerpunten. Zaken als schokdempers, torsieveren en oploopremmen zijn daarbij vanzelfsprekend.

Een Aart Kok zal u op de meest onbegaanbare wegen volgen, zonder het rijgedrag van de auto te beïnvloeden of uw zicht te beperken. Het geheel van de wagen ligt als een huis op de weg. Ook in bochten, bij inhaalmanoeuvres en bij hoge snelheden merkt u niet dat u een vouwwagen trekt. Een vouwwagen weegt van zichzelf immers slechts 300 tot 400 kg.

De Game Lodge en Game Drive modellen zijn van Sendzimir (voorverzinkt plaatstaal), wat daarna gepoedercoat wordt. De Livingstone is zelfs dubbelwandig. De vouwwagens zijn van onderhoudsvrij aluminium. De hoes is van geweven polyester met een PVC coating aan beide zijden. De toplaag heeft een extreme UV bestendigheid en beschermt uw mooie vouwwagen beter en langer dan regulier materiaal.

Zowel de Tent & Trailer uitvoering als de Game Drive versie, m.u.v. de Tundra, zijn uitgevoerd met een systeem voor laden en lossen. Dit maakt het mogelijk de tent-unit omhoog te zetten en voor de deur in of uit te pakken, zonder dat de tent open hoeft.
i: nieuwsbericht laden/lossen, nieuwsbericht XL en film (FLEXI Comfort heeft dezelfde trailer).

De Aart Kok vouwwagen m.u.v. de Tundra, is ook verkrijgbaar als Tent & Trailer met een bagageruimte van 1200 liter, die altijd toegankelijk is, ook als de tent opgevouwen is. In de winter kan de tent unit van de wagen af en heb je een bagagekar voor het haardhout en andere zaken. De wagenbak is onderhoudsvrij, uitgevoerd in aluminium sandwich materiaal. De bodem is uitgevoerd in 15 mm betonplex, dus geschikt voor het vervoeren van meer dan alleen een kampeeruitrusting. Het eigen gewicht is met 400 kg laag en dat geldt ook voor de investering.
i: nieuwsbericht en film (FLEXI T & T heeft dezelfde trailer).

Kijk verder:

Aart Kok vouwwagens

Aart Kok Livingstone vouwwagen| vouwwagensAart Kok Kariba vouwwagen| vouwwagensAart Kok Kavango vouwwagen| vouwwagensAart Kok Kampala vouwwagen| vouwwagensAart Kok Tundra vouwwagen| vouwwagens