Bezoek ons ook op:
Aart Kok Adventure

Waarom een Aart Kok?

Filosofie

De mensen van Aart Kok Adventure onderscheiden zich in betrokkenheid, passie, belangstelling en ambitie. Het is geen kunst om geld te verdienen met slordig in elkaar gezette producten, die in dubbele betekenis goedkoop zijn. Omdat wij werken voor ons plezier en niet voor het geld, ontwikkelen wij onze producten uit idealisme. Onze drijfveer is het enthousiasme van onze klanten. Een continu proces van productontwikkeling in eigen huis maakt onze collectie net zo veelzijdig als onze doelgroep: de echte kampeerders. Dat we daardoor uiteindelijk in alle opzichten marktleider geworden zijn, is een logisch gevolg, geen bedrijfsdoelstelling.

Toonaangevend en steeds weer nagevolgd blijft Aart Kok vernieuwen om het verschil te maken en voorsprong te behouden.

Open de film
Waarom een Aart Kok?

Er is geen betere

De onderstaande uitspraken zijn stuk voor stuk gebaseerd op feiten die wij hard kunnen maken, maar die u als echte kampeerder ook gewoon zelf kunt constateren. Mocht u een persoonlijke toelichting wensen, dan bent u van harte welkom op info@aartkok.nl.

  • Het beste doek komt gewoon uit Nederland

  • Wij maken gebruik van de eeuwenlange zeilmakertraditie in Nederland

  • Onze vormgeving is vernieuwend en toonaangevend in de branche
  • Door de kleine series kunnen wij uw wensen flexibel beantwoorden
  • Ongeëvenaard opzetgemak met vast deksel: stormvast zonder één afspanpunt
  • Wij hebben geen bedden maar slaapsystemen

  • Een dubbel dak in de slaapcabine is altijd standaard

  • De after sale is het echte geheim van ons succes
  • Met de aankoop van onze producten sponsort u www.oxfamnovib.nl
  • De inruil c.q. restwaarde van onze producten is bijzonder hoog: www.marktplaats.nl

 

Oxfam NovibMet de aankoop van een van onze vouwwagens maakt u niet allen zichzelf gelukkig, maar ook iemand anders hier ver vandaan. Al sinds 2006 doneren wij bij elke vouwwagen die wij verkopen een bedrag aan OXFAM NOVIB. Op de Jaarbeurs gaven wij toen kamelen, ezels en geiten weg. Vanaf 2010 hebben wij een onderwijsproject gesteund in Uganda, waarbij ouders en kinderen samen naar school gaan. Voor 2012 gingen we naar Bangladesh, waar zeer arme huishoudens geiten, materiaal om een hok te bouwen en training krijgen om een bestaan op te bouwen. Vanaf 2015 geven we bij elke verkochte wagen een oventje weg. Zo verbeteren wij niet alleen het kampeercomfort van onze klanten, maar ook de kwaliteit van leven ergens anders ter wereld.

Klik op het logo en bekijk het filmpje voor meer informatie of ga naar www.oxfamnovib.nl.

Sponsoring
Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Spaarne Gasthuis te Hoofddorp en Haarlem. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in Het Spaarne Gasthuis gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het BeterBoek 2-6 jaar en 6-12 jaar Het BeterBoekEen ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Bureau Méteau verzorgt een uitgave van Het BeterBoek voor kinderen van 2 tot 6 jaar en een editie voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Onze innovaties